2105315569 Ιερά Οδός 294, Αιγάλεω xenidisxenofon@gmail.com
hero image
banner image

 

 
TaxLogist
Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο | Αιγάλεω Αττική
 

Ποιοι είμαστε

Η εμπειρία του λογιστικού μας γραφείου, στο χώρο της παροχής φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, είναι μακρόχρονη και στηρίζεται στην πολυετή μας εμπειρία μέσα από την συνεργασία με μεγάλες επιχειρήσεις όλων των κλάδων.

Παρέχουμε  υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε συνδυασμό με υπερσύγχρονα προγράμματα λογιστικής, πάντοτε με τις πιο ανταγωνιστές τιμές της αγοράς.  Σε ένα χρηματοοικονομικό περιβάλλον που μεταβάλλεται συνεχώς στεκόμαστε υπεύθυνα δίπλα σε κάθε επιχειρηματικό σας σχέδιο σε Ελλάδα, Ευρώπη ή Τρίτη Χώρα.

 


 

 
Η Ομάδα μας

Όλοι οι άμεσοι συνεργάτες μας είναι πτυχιούχοι οικονομικών πανεπιστημίων, με συστηματική απασχόληση σε οικονομικό, λογιστικό και επιχειρηματικό επίπεδο όσο λίγα στελέχη.

Συνδυάζουν την πολυετή εμπειρία με την διαρκή εκπαίδευση, ώστε  να συμβάλλουν στην επιχειρηματική άνοδο, επιτυχία και κερδοφορία των πελατών μας.  

Η εταιρία μας πλαισιώνεται επίσης από εξωτερικούς συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων όπως  δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, μηχανικοί και ασφαλιστές έτσι ώστε αν χρειαστεί να σας παρέχουμε πλήρη κάλυψη για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί.

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δεχόμαστε κατόπιν ραντεβού στο γραφείο μας.